Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε και επίσημα το design του Nothing phone (1)

*
H Nothing είναι η εταιρεία που ίδρυσε ο πρώην συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei. Πριν από περίπου ένα μήνα, ανακοίνωσε και επίσημα ότι δουλεύει πάνω στο πρώτο της smartphone, το Nothing phone (1).

Έκτοτε, μέρα παρά μέρα μας δίνει πληροφορίες για τη συσκευή, είτε αυτές έχουν να κάνουν με τα specs, είτε με το design, για το οποίο μας έδινε κλεφτές ματιές και είναι κάτι που διαφημίζει πολύ, ως κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί.

Σήμερα λοιπόν και επίσημα μας αποκάλυψε πλήρως το design της πλάτης του. Αρχικά, βλέπουμε το τηλέφωνο σε λευκό χρώμα (θα βγει και σε μαύρο) με την παράσταση να κλέβει το διάφανο wireless charging coil στο κέντρο, το οποίο είναι και το μόνο διάφανο μέρος της πλάτης. Στη πάνω αριστερή γωνία βλέπουμε τις δυο κάμερες του τηλεφώνου σε κάθετη διάταξη μαζί με ένα LED flash και το logo της Nothing στο κάτω μέρος. Στην υπόλοιπη πλάτη υπάρχουν αρκετές γραμμές που απ’ ότι φαίνεται θα είναι LED και βίδες γύρω από τις κάμερες και το wireless charging coil.

Κάτι άλλο πολύ ενδιαφέρον -όχι επιβεβαιωμένο βέβαια- είναι ότι η συσκευή σε σκοτάδι χρησιμοποιώντας τα LED lights θα δείχνει το flash της κάμερας, το wireless charging coil, notification LED και ένδειξη ακριβώς πάνω από τη θύρα φόρτισης ώστε να μη χρειάζεται να τη ψάχνετε μέσα στα σκοτάδια.


Σύμφωνα με προηγούμενα hints της Nothing αλλά και φήμες από πλευράς specs, το περιμένουμε με οθόνη των 6,55 ιντσών, τεχνολογίας ΟLED, με ανάλυση FHD+ και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. Από πλευράς επεξεργαστή, θα είναι εφοδιασμένο με τον νέο mid-range της Qualcomm, Snapdragon 7 Gen 1, που δεν τον έχουμε δει μέχρι στιγμής σε άλλο τηλέφωνο. Η ενσύρματη φόρτιση θα είναι στα 45W και θα βγει σε εκδόσεις 8/128GB και 12/256GB με τη RAM να είναι τύπου LPDDR5 και ο αποθηκευτικός UFS 3.1. Θα έρθει με το Nothing OS το οποίο θα είναι βασισμένο στο Android 12. Επίσης το mid-frame θα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο αλουμίνιο και δεν θα υπάρχει καθόλου chin στο κάτω μέρος της οθόνης.

Το Nothing phone (1) θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 12 Ιουλίου σε online παρουσίαση με τις φήμες να μιλούν για τιμή γύρω στα 500€, για το βασικό μοντέλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*